Melissa Etheridge

Napra pontos

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

.

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy... (2012.03.27. 12:03) MLM újra
  • Királyhegyi Sport: Talán segíthetek néhány eszközzel, s módszerrel... (2010.02.17. 21:01) Kareoke
  • Hópofi: Sziasztok!Tegnap kezdtem el olvasni Müller Péter... (2009.11.25. 23:40) Müller Péter
  • Lenoks69: Hát ja, ezek fantasztikusak... Micsoda tehetség!... (2009.11.20. 00:18) Debreceni Fotóművész Zita
  • alibabaesanegyvenhattyu: :) milyen igaza van ! (2009.11.04. 13:23) Tévévilág

Beszélgetős

&n #a0522dbsp;

.

szivtars

Címkék

blog (235) család (230) életem (362) emberek (124) emlék (31) gondolatébresztő (70) gondolatok (277) gyerek (290) humor (82) iskola (39) közélet (64) kultúra (33) lélek (99) napló (197) (254) önismeret (78) szerelem (180) szórakozás (38) Címkefelhő

Fényesre csiszolás- ha van olyan

2008.03.29. 21:03 - Doris, a komisz

Címkék: blog család gyerek szerelem gondolatok napló életem


Nos, amikor nem a kertben szuttyogtam, vagy nem csokis pitét sütöttem (nyammm), akkor biztos, hogy romantikáztam az elmúlt két napban. Filmanyag és  mogyi volt hozzá bőven.

Bőgtem jókat és elmélkedtem ilyen szerelmetes- férjhezmenős ügyeken.

Merthogy úgy van ez, hogy mindenki vágyik egy olyan jó kis kapcsolatra, amire rábízhatja magát. Valakire, aki "úgy szereti őt, ahogy van".

Amikor még csak keresgél az ember, elkezd egy új érzést valakivel, akkor mindig ott van benne, hogy tip- top legyen, okos legyen, csinos legyen...aggódik a "röcögős kis hája" miatt, vagy azért, hogy adott pillanatban lehetőleg nehogy valami nagy hülyeséget mondjon. Stresszel, hogy nehogy elrontson valamit.
 
Aztán szépen túljut ezen, néha topis és elhanyagolt, röcög a hája, és megtapasztalja, hogy ettől még nem dől össze a világ.
Aztán beteg lesz, vagy morgós, vagy oltári hülyeséget mond a legrosszabbkor...és újra megtapasztalja, hogy a világ nem dől össze.


Így formálódnak ketten egymáshoz, és ettől áll össze az, hogy az ember ( a nő legalábbis...én legalábbis) biztonságban érzi magát.
(Természetesen normális kapcsolatokról beszélek)


De van néha, hogy ez az összecsiszolódás össze is karistolja ezt az érzést.
A biztonság közönnyé válik.
 Mert azért néha fényesíteni is kell ám azt mindenféle dolgokkal.
Példul azzal, hogy az ember tip- top (csak neki), és okos, és csinos...és erősen aggódik a röcögős kis hája miatt (
vagy a lángos feneke miatt :-( ), vagy néha mond egy nagy hülyeséget, amin aztán jót lehet nevetni...
Mindezt azért, hogy a "csiszolás" ne halványítson túl erősen.

Mert újrakezdeni- hát az nagyon nehéz (ezt meg én tudom), és rémisztő, és kockázatos, és kétségbeejtő....semmiképp nem biztonságos és fényes...

Úristen! Fogadjunk, nem érted, mit akartam ezzel mondani!
Pedig annyira egyszerű.:-)
Hát csak azt, hogy úgy érzem, készen állok rá, hogy magamra húzzak valami extraszuper gyönyörűséget mindenféle fényesítések céljából- de csakis azért. Véletlenül sem  saját szépérzékem kielégítése  miatt. :-)



Egy ilyesmire gondoltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://doris.blog.hu/api/trackback/id/tr18402487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emily · http://emily-muller.freeblog.hu/ 2008.03.29. 21:35:32

Hmm jó kis rucó...annyi szent. De egyszer próbáld ki, hogy csak a magad kedvére veszel föl valami ilyet, vagy valami olyan extrát, teszem azt valami nagyon alkalmit vagy ilyesmit, amit máskor nem tennél. A legjobb. És ha nem is mész benne sehová, hanem inkább megnézel egy filmet, hidd el az is nagyon jó így :))
Ha pedig a házasságra adod a fejed szólj okvetlenül és tervezek neked egy olyan rucót, hogy belesárgul a többi nő :))

2008.03.29. 22:03:38

Érdekes ... jogos ... így működik.
Az az igazi, ha mindig tudjuk újrakezdeni. És nem azért, mert kell, hanem csak úgy. :-))))))))))))

Huxley 2008.03.29. 23:22:49

Hmm... gondolkodtam (főleg úgy, hogy esküvő utáni ebédről jövök, pici bor, jó hangulat.. és még is mennyire tudom én ezeket az eseményeket utálni, mert naná, hogy az összes ilyen esemény akkor jön, amikor (még mindig) egyedül vagy.. És baromi jó hallgatni a papot, nézni a csinosan felöltözött lányokat (akikről előbb-utóbb kiderül, hogy párban vannak)).. Örülni annak, hogy valaki révbe ért.

Tudom mit akartál mondani :) Sajnos... értem.

Amikor először görcsösen keresel valakit, mert nehogy már neki hamarabb legyen.. de ugye alapból legyen jobb, szebb, okosabb, inteligensebb, stb. mint ő volt. Utána ráhagyod.. Próbálkozol, ide-oda-amoda. Flörtök, randevúk. Vagy te nem akarod(mert nem jobb, szebb, okosabb), vagy a másik nem akar téged. De ezek is mind, mind görcsös, türelmetlen erölködések, hogy legyen már valaki. Közben belül félelem. Mi lesz, ha mégegyszer elhagynak, kihasználak, játszanak veled... Mersz-e valójában önmagad lenni, mered-e még egyszer kinyitni valakinek a mellkasod, s kezébe adni dobogó szíved? Tessék. Taposd el..

Ez a belső félelem múlna már el.. úgy igazán.

Bocsánat a panasz áradatért.. Amúgy már jól vagyok, az újrakezdéses sor hozta ki belőlem.. főleg, hogy az újrakezdést úgy értelmeztem, hogy valaki újat találni, új párkapcsolatot, új szerelmet.

Csaposné, egy tokaji édes szamorodnit kérnék.. két decit. Köszönöm! Milyen csodás színe és illata van!! Ez nagyon finom! Milyen évjárat? :)

Big Cat 2008.03.30. 01:11:33

Hát ezt én is magamra húznám! Mármint a csajszit!
Najó, nem is, mert nekem van egy szupercsajszim. 11 évet töltöttem valaki mellett, és miután sikerült kilépnem belőle, utam Elfhez vezetett, pedig akkor azt gondoltam, nem akarok semmit, csak nyugalmat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lehet. Megpróbáltuk, és milyen jól tettük!
Csak úgy juthatsz el valahová, ha el is indulsz oda!

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2008.03.30. 06:36:58

legyen szép a napod doris..légyszi vedd már ki tamásnak ezt a "moszados"azonosítóját..mert félreértett téged..azt hitte te (is)moszados vagy..dolgozott kinn izraelben..és fog is..állítólag ő az(volt)de már semmi nem biztos..köszi..

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.03.30. 07:11:09

Emily: Pont a napokban hozott a bnőm egy rózsaszín selyemből készült lepkeruhát (15 éve még fel nem vettem volna ilyet :-) ). Magának nézte ki, de nem lett rá jó. Nahát én felhúztam, abban lebegtem és táncoltam egész délután. Aztán előtúrtam a nyári tűsarkúimat, próbálgattam, melyik jó hozzá....hmmm, remek volt.
Szoktam ilyesmiket. Jobban érzem magam tőle. És pont úgy volt, hogy ittam egy pohár bort és megnéztem benne a BJ. kettőt, aztán szépen levettem. Amúgy 10 éve házasok vagyunk, szóval a ruciról lecsúsztam. Annak idején azt terveztük, hogy a tizedik évben majd tartunk esküvőt (merthogy anno nem volt) ruhával, mindennel, de az évfordulón pont válságban volt a házasságunk. Így nyilván marad a 20. évre.

kelgyo: Igen, a lényeg, hogy azért, mert "akarom". Nem, mert kényelmesebb, muszáj, vagy mert nincs más lehetőség.

Huxley: Egyet értünk sok dologban, de a görcsös keresgélés nem feltétlen igaz. Ha küzdesz, hogy legyen már valaki, még rosszabb az egész. Én arra gondolok, hogy az évek "összenövesztenek" valakivel, és ha kilépsz abból, vagy kénytelen vagy kilépni (mert mondjuk elromlik, elváltok, stb), akkor nehéz úgy kezdeni valakivel az egészet elölről. megismerni, elfogadni a szokásait, vagy magadat apródonként adagolni. Figyelem pl. a szingli, elvált barátnőimet- szörnyen fárasztó, amit csinálnak. Várni a telefont, sms- t, agyalni folyton, hogy mit gondol?, tetszem- e?, ő tetszik- e nekem?, fog- e sikerülni? el tud- e fogadni?....ráadásul ők már gyerekkel vannak, ami még stresszek sorozatát hozza maga után. Én ugyan rövid ideig, de benne voltam. Hiába voltak a nagy érzések, iszonyúan nyomasztó volt az egész. Ha az érzelmeket lefejtettem róla, csak félelem volt alatta. Mint a hab, ami alatt nincs torta.
Dehát tudod te ezt, mert jól megszenvedtetett a saját történeted vége. nehéz a szálakat eltépkedni, és újakat szőni. De ez már csak akkor jut eszünkbe, mikor kész a baj.

Big Cat: Úgy van. Jól tettétek. És örülök nektek, mert Elf is boldog. Maradjon ez így is nagyon sokáig. :-)

Ruszkibaka: Ok, levettem. Én moszados? Mi az? Maszatos- esetleg.

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2008.03.30. 08:19:01

köszi.a moszad at izraeli titkosszolgálat..sok ügynök fedőneve a DORIS..onnan gondolta a böszme zsernyák..

Doris 2008.03.30. 08:27:37

Hoppáré! Szóval lehet, hogy ügynök vagyok? Vagy azt gondolják? Lehet, hogy a sok névtelen, nem kommentelő olvasó mind a titkosszolgálatok embere, akik figyelnek, hogy mikor kottyantok ki valamit egy lehetséges atomtámadásról? Húúúha....
Lehet, hogy minden írásom egy titkos nyelven van, ami mögött egy összeesküvés lapul?
Hm. Meglehet. :-)

Elf 2008.03.30. 08:33:50

Ez a ruha nyamm :P
És megint sikerült nagynagy igazságot mondjál.... köszönöm. Mi is csiszolódunk immáron egy éve.

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2008.03.30. 10:17:37

tomi sokáig dolgozott izraelben is..speciális területen...ma is oda vágyik vissza..egyszerre nagyonmagyar és nemzeti érzelmü..ugyanakkor cionista..de doris..ti tudjátok..mikor hol dolgoztatok együtt....a szentföldön...valahol..valamikor....

Doris 2008.03.30. 12:39:03

Elf: Neked is sok sikert, mint Cat- nek, és vigyázzatok egymásra!

Ruszkibaka: Ha ez tényleg így van, nem hiszem, hogy az internet a legjobb fórum, hogy mindezeket leírd róla.
Jómagam sem cionista, nem vagyok, sem izraelben nem dolgoztam...és néha már nagyonmagyarnak sem érzem magam. Úgyhogy nem hiszem, hogy valaha is találkoztunk.

Elf 2008.03.30. 15:18:17

Igyekszünk köszi :D Te meg Mr Darcyra :)

Gilyankata · http://maezvagyok.blog.hu 2008.03.30. 15:23:08

Csak két napot hiányzom és máris alig tudlak olvasni. pörög az élet körülötted...hu de jó! Na és az a ruci! Fenomenális, imádom. Minél jobban vénülök annál jobban kedvelni kezdem a szexis fehérneműket, ha 80 leszek majd akkor is fel fogom venni, na és ha mást nem érdekel akkor, akkor mi van? Fő, hogy én jól érezzem magam benne.
tényleg alakulsz BJ. a végén jobb leszel mint az eredeti....

2008.04.02. 08:37:03

Gilyankata: igazad van, kívánom, hogy ki tudd próbálni, érdeklődve fogom olvasni az eredményt. Szerintem egyébként ez nem korfüggő. Az ember annyi, amennyinek érzi magát. És mindig akad tekintet, amit magára vonzhat.

Doris 2008.04.02. 11:34:05

Igen Kata! Fotót kérünk!!!

Gilyankata · http://maezvagyok.blog.hu 2008.04.02. 12:49:22

Na ahhoz még kell várni úgy kb40 évet és ha megérem (na ná, hogy megérem) küldök nektek egy-egy fotot, mondjuk tűzpiros ruciban és dedikálva....sexis nagymama...jó lesz?

2008.04.02. 15:49:30

Igen, igen, igen. De addig pár stációt sem utasítunk el. Elvégre nemcsak az eredmény az érdekes, hanem az előzmények is. ;-))))))))))

2008.04.02. 15:54:13

Doris: már akartam kérdezni. A komisz az alliteráció miatt van, vagy a szókimondás az ok? Én valahogy inkább az előbbire gyanaxom. :-)) Ha utóbbi, akkor aztat másképpen híjják...

Doris 2008.04.02. 16:07:01

Kata: Tedd fel a blogra! :-)

kelgyo: Egyrészt alliteráció, másrészt nem szókimondás, hanem tényleg olyan vagyok. Komisz, bántós, undok. Mikor regiztem ide, akkor pedig főképp olyannak éreztem magam. Akkoriban jónéhány embernek okoztam nehéz napokat. Azóta azért szelídült ez a dolog (egy hangyányit :-) )

Gilyankata · http://maezvagyok.blog.hu 2008.04.02. 17:04:06

Kelgyo mire gondolsz? Erről eszembejutott egy vicc Miért pont én, pont most, pont semmiért, pont pont pont....
Doris kedves, mégis mit tegyek fel a blogra?
Különben két napja kinlodom, hogy a hátérszínt megváltoztassam meg a főlécet, de egyelőre csak bénáskodom.

2008.04.02. 19:42:16

Doris: értem a név dolgot. Azt hiszem, hasonlóan vagyok én is. Éppen ma komiszkodtam én is egyet egy másik blogban, láttam, hogy olvastad... :-D De másfelé is megteszem.
Gilyankata: Hogy mire gondolok? Hááááát, .... arra, ... hogy nemcsak a piros ruci lehet érdekes az olvasók/nézők számára, hanem azok, is, amik megelőzték.... Nnnna. Erre. :-)))))))))


süti beállítások módosítása