Melissa Etheridge

Napra pontos

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

.

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy... (2012.03.27. 12:03) MLM újra
  • Királyhegyi Sport: Talán segíthetek néhány eszközzel, s módszerrel... (2010.02.17. 21:01) Kareoke
  • Hópofi: Sziasztok!Tegnap kezdtem el olvasni Müller Péter... (2009.11.25. 23:40) Müller Péter
  • Lenoks69: Hát ja, ezek fantasztikusak... Micsoda tehetség!... (2009.11.20. 00:18) Debreceni Fotóművész Zita
  • alibabaesanegyvenhattyu: :) milyen igaza van ! (2009.11.04. 13:23) Tévévilág

Beszélgetős

&n #a0522dbsp;

.

szivtars

Címkék

blog (235) család (230) életem (362) emberek (124) emlék (31) gondolatébresztő (70) gondolatok (277) gyerek (290) humor (82) iskola (39) közélet (64) kultúra (33) lélek (99) napló (197) (254) önismeret (78) szerelem (180) szórakozás (38) Címkefelhő

Pünkösd

2008.05.13. 06:15 - Doris, a komisz

Címkék: tavasz szórakozás napló életem


Remek kis 3 napot tudhatunk magunk mögött.
Szombaton egy családi majálist szerveztek itt nálunk kint a pusztában egy tanyán. Ej, hát nem volt semmi extra, mert amúgy is a 30 ezres városból kb. 100- an tudtak kilibbenni...hehe, bizonyosan jobb program is akadt nekik.
Most mondjam azt, hogy "jellemző"?

Pedig mindenki sír itt is, hogy nincs az emberek közt összetartás, kibeszélik egymást, nem segítenek, átverik akár a haverjukat is. Aztán itt lenne egy lehetőség, mikor el lehet menni lazulni, együtt lenni, inni egyet, akkor meg gubbasztanak otthon.
Pedig a kapcsolatok ilyen helyeken kezdődnek.
Ha már horgiztok egyet, vagy őrjöngtök az ugrálóvárban, vagy közös vattacukorból csemegéztek, akkor másnap- egy szürke hétköznap is -könnyebben szóba álltok egymással.

Na mindegy, az a száz ember, aki ott volt, jól ellébecolt.
Mi is kifújattuk magunkat a széllel, ordibáltunk nagyokat, megtekintettük a sztárvendégeket (Bíró Gergő, 4forDance, K. Fruzsina).
Gergő édes volt (
Világzene lemezét megvenni!!!), táncos fiúk- hmmmm, és nyamííí! Nagyszerű energiák, humor, tudás.
És természetesen extra szexisek. Ha én pedig ilyet mondok, akkor az ÚGY VAN, merthogy engem soha egyáltalán nem izgat fel pölö férfitestek nézegetése, vagy chip- es fiúk vonaglása. Ez így önmagában semmi hatással nincs rám. Viszont van valamiféle olyan rezgés, ami olykor talpig felöltözött, fegyelmezett férfiakra mondatja velem, hogy szexisek. Na ez egy ilyen csapat.
Fruzsina részemről abszolut felejthető.

Vasárnap kérem szépen mr. Darcy megfogta élete legnagyobb halát.
Egy hat és fél kilós pontyot.
Brávó, brávó.
Teljes mértékben elismerem, de sajna mindig eszembe jut az a bizonyos cselekvéssor, ahogyan a férfi horgászik :-). Egyszer bizonyosan lesz abból egy post, mert bizony számomra kevés mókásabb szitu van a világon.
Aztán ahogy mondja nekem: "Figyeljed a botot, és mikor az úszó ugrál, akkor kapás van...nem most! Micsinálsz?...Az a szél volt...."- Olyan egyforma, neeeem?

Tegnap pedig, mivel nem mászkáltunk még eleget, hát bementem a Fiúkkal a Pünkösdi Kirakodóba (mr. Darcy már dolgozott).
Összevissza tapostuk Kmét utcáit, lábunk már leszakadófélben volt, fröcsköltünk a szökőkutakkal (
de miért érzem én a Világörökség legromantikusabb részeinek a szökőkutakat? És miért támad fel bennem örökké az inger, hogy feltűrjem a nadrágomat, és két lábbal ugrándozzak bennük? Miértmiértmiért????)
Picike elszökött- természetesen. Rohant ezerrel, átfutott két forgalmas kereszteződésen, úgyhogy ezért aztán kikapott.
Már százszor kértem, hogy ne csinálja ezt, és ennyi. Behúztam egy gránit emlékmű mögé, és elvertem a picsáját. Csúnyán néztem rá, és kiabáltam.
Azt is mondtam, ezután nem magyarázkodok, nem okoskodok, ha elszökik, elverem ott az utcán. Még mielőtt elgázolják. Öntörvényű, szeleburdi...áááá! Megőrjít ezzel.

Kajáltunk fagyit, vettünk kenyeret, etettük a galambokat, csúszkáltunk a nullás kilóméterkőnél....nem tudom, ha majd egyszer felnőnek, mit gondolnak látva felnőttként a felnőtteket. Milyen eszeveszett, fegyelmezetlen anyjuk voltam én valaha nekik?

Hát egyetlen szomorkás momentum, hogy elsétáltunk a városi tévé régi épülete előtt, és eszembe jutott az a közel 20 évvel ezelőtti nyár, mikor ott voltam gyakorlaton...hajhaj, ha akkor abba jobban belekapaszkodok, már ki tudja, hol és mit csinálnék...egy lehetőség a sok közül, amit nem kaptam el, mikor felém nyújtották.

A bejegyzés trackback címe:

https://doris.blog.hu/api/trackback/id/tr32465929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Treen · http://dontworry.freeblog.hu/ 2008.05.13. 08:21:31

Mien kedves történetek!!! :)
Engem például egy illat vagy egy táj képes a gyerekkoromra emlékeztetni...és visszasírom a gyerekkorom, mert imádtam gyerek lenni! ;) Örülök, hogy felvállalod a gyermeki éned, Doris. Viszont a pecázásnál Mr. Darcy "cselekvéssorozata"...hm, szóval én még sose gondoltam erre így....hihi. XD
Picurka megértette az elpáholás után, hogy máskor nem mehet a forgalmas úttestre engedély nélkül?

Enable · http://myenable.freeblog.hu/ 2008.05.13. 09:00:17

Csodás kikapcsolódás lehetett...
Messze a város zajától...
Gratulálok a fogáshoz... :)

Elf 2008.05.13. 10:07:07

Nekem a nagyobbik kb 2 évesen pont látott egy balesetet, a nő vagy 6 métert repült, ezekután SOHA nem futott el. Nem kívánom, hogy lássatok ilyet, de nekem ez kimaradt :huhhhh:

2008.05.13. 13:19:51

Jó egy ilyen össznépi banzáj, tényleg közösségfomáló.
Igazából nekem a május elsejei majálisok a Cifrában, a virslizabálások, a jó hangulat jelentette ezt így tavaszon. Aztán jöttek a sulis majálisok évről évre a Pálfájában. De az akkor még hagyományos orságos vásárok is lasszak voltak. Hol van az már!

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.05.13. 14:54:18

Treen: Mindig megérti, de elfelejti...szóval legközelebb rájön a mehetnék, akkor már nem gondol vissza. Azt hiszem, kicsi még, nem látja a bajt, főképp a pillanatnyi érzései vezérlik. Most sem akart kitolni velem, csak futott, mert futhatnékja volt...remélem elmúlik majd. Vagy sajna ilyen fájdalmas ráhatásokkal kell megerősítenem benne. Ha a veszélyt nem fogja, legalább a seggrepacsitól tartson.

Enable: Kössz. nagyon büszke is rá- joggal. Tényleg gyönyörű zsákmány volt (már a fagyazstóban figyel).

Elf: Komoly lehetett, ha két évesen ennyire megmaradt benne.

kelgyo: Igen, azt hiszem, valami ilyesmit akarnak a szervezők hagyománnyá tenni. Valamit, ami összehozza az embereket. Hátha jövőre többen leszünk.


süti beállítások módosítása