Melissa Etheridge

Napra pontos

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

.

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy... (2012.03.27. 12:03) MLM újra
  • Királyhegyi Sport: Talán segíthetek néhány eszközzel, s módszerrel... (2010.02.17. 21:01) Kareoke
  • Hópofi: Sziasztok!Tegnap kezdtem el olvasni Müller Péter... (2009.11.25. 23:40) Müller Péter
  • Lenoks69: Hát ja, ezek fantasztikusak... Micsoda tehetség!... (2009.11.20. 00:18) Debreceni Fotóművész Zita
  • alibabaesanegyvenhattyu: :) milyen igaza van ! (2009.11.04. 13:23) Tévévilág

Beszélgetős

&n #a0522dbsp;

.

szivtars

Címkék

blog (235) család (230) életem (362) emberek (124) emlék (31) gondolatébresztő (70) gondolatok (277) gyerek (290) humor (82) iskola (39) közélet (64) kultúra (33) lélek (99) napló (197) (254) önismeret (78) szerelem (180) szórakozás (38) Címkefelhő

Kurva élet

2008.11.22. 12:34 - Doris, a komisz

Címkék: emberek életek


- Ti most mentek ki valahova?
- Igen, Ausztriába, egy menő klubba. Van szauna, masszírozás, és persze mi.
- Az jó hely akkor. Mindenki jár oda, vagy csak férfiak?
- Csak férfiak, persze. Egy törölközőben és papucsban dolgozunk. Üldögélünk, beszélgetünk, aztán jönnek, és visznek valakit. Ez jobb, mint sok más hely. Voltam olyan helyen, ahol nekem kellett vendéget fogni. Az szar. Odamenni, befűzni valakit. Mondtam is, én ugyan nem könyörgök senkinek. Utána jött ez a hely. Be vagyunk jelentve, fizetünk adót, mindent. Ha beteg leszek, jár táppénz is. Hetente orvosi szűrés. Oda aztán bejöhet a rendőr, nem talál semmit. Bár úgysem jön be... csak ha vendég, hehe. Nem kell bújkálni.
 

 Most egy hónapig leszek kint. Olyan karácsonyt csinálok, mikor hazajövök, hogy csuda! Mindenki kap ajándékot.
- Mikor kezdted?
- 7 éve. 18 voltam akkor.
- Könnyen ment?
- Ááá, dehogy. De muszáj volt, mert kidobtak. Nevelőszülők kivettek az otthonból, aztán elzavartak, mikor nem kaptak pénzt. Nem is volt hova mennem, ott álltam fedél nélkül. Nem volt könnyű. Még ennivalóm sem volt. Aztán egy haver mondta, hogy nem kellene szegénynek lenni, menjek ki az útra. Szörnyű volt. Elsőre nem is sikerült. Két napig sírtam, mondtam, soha többet nem megyek oda. De végül csak kimentem... éhes voltam. Aztán kezdett szépen jönni a pénz. Mostmár nem érdekel. Jól keresek, bármit megvehetek magamnak. Most menjek el dolgozni 60 ezerért? Bolond lennék.
- Van valakid?
- Van párom. 6 éve vagyok vele, de ő két és fél éve "bent" van. Még ott lesz vagy három évet.
- Miért ül?
- Rablás. Tudod, mikor összekerültünk, tudta, hogy mit csinálok, de nem örült neki. Mindig kérte, hogy hagyjam abba. Na jó, abbahagytam, éltünk szegényen. Nagyon szegények voltunk. Aztán egyszer kérdezte, hogy megvárnám- e, ha bekerülne. Meg, persze, hát szeretlek. Aztán kezdte el ezeket a dolgokat. Végül bekerült. De én megvárom, mi tehetnék. Szeretem.
- És a többi férfi?
- Az nem számít. Már rég nem élvezem. Nem mondom, néha, ha úgy szimpatikus valaki... akkor úgy van, hogy nekem is mintha jó lenne. Van például ott Salzburgban egy úriember - hát ő nagyon ott van a szeren, Versace ing, öltöny, minden- ő mindig hozzám jön. Beszélgetünk sokat, mindig engem visz. Felhív itthon is néha. Most is tudja, hogy megyek, vár is nagyon. Ilyen van néha, de az ember nem éli bele magát. Nem lehet. Ez munka.
- És a fiúk? Minek ez a srác, hisz ismered a helyet, a többi lányt... símán intézhetnéd magad az ügyeidet.
- Ááá, nem úgy van az. Ő kijön velünk, és akkor mindenki tudja, hogy valaki vigyáz ránk. Közben hazajön, de tudják, hogy jobb békén hagyni minket. Ha valami gond van, felhívom, jön rögtön. A pénzt felezzük. Nem sajnálom tőle, mert segít. Nélküle veszélyben lennék. Hanem te nagyon szépen dolgozol. Olyan gondosan. Egyszer voltam egy műkörmösnél. Fél óra alatt összevágta, olyan ronda volt, hogy förtelem. Olyan nagyképűen beszélt velem: Volt már neked valaha tipp a kezeden? (furán nyávogva imitálja a beszédet) Én meg mint aki nem sejt semmit: Ó, nem, azt sem tudom, mi a műköröm... gondoltam, majd kér egy 1500 ft- ot, azt oda is adom neki. Végeztünk (mondom, fél óra volt), azt mondja 4100 Ft. Ezért a munkáért? Hát így én is megcsinálom. Köszönöm szépen, nem hagyom átverni magam- és otthagytam. Kiabált utánam, rossz kis cigány kurva, rohadjál meg. Jaj, az isten áldja meg, ne kiabáljon már... és csak nevettem magamban. Az ilyeneket utálom. Én normális vagyok mindenkivel, amíg ő is normális velem. Nem lopok, nem csalok. Dolgozok. DOLGOZOK. Engem ne cigányozzon, ne kurvázzon, miközben be akar csapni.
Tudod, mennyi ott egy köröm Ausztriában? 17 000 ft. Szarrá keresnéd magad, ha kijönnél. Van ott vagy ötven lány. Nem tudod elképzelni, mi pénzek forognak ott... Szarrá keresnéd magad.

Aztán jön értük a fiú, és fizet. Természetesen. Ő állja a piperét, a kiutat, ő szerezte a helyet, ő vigyáz rájuk, intézi a fodrászt, kozmetikust, ami még hátra van vasárnapig. Normálisan beszél velük, látszik, hogy kölcsönösen támaszkodnak egymásra. Furcsa üzleti kapcsolat ez, amit én, a háziasszony, feleség, édesanya épp csak a felszínen kapargatok, de esélyem sincs érteni. A világ másik felén élnek ők. Itt vannak a házamban, de a föld árnyékos oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://doris.blog.hu/api/trackback/id/tr32782602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2008.11.22. 16:09:36

.... és akkor az ember elgondolkodik, ki is a kurva? Aki fillérekért hagyja magát kihasználni a szalag mellett,és közben azok is lenézik, akik belőle élnek, vagy aki megkéri az árát?
Gyakorlatilag mind a kettő eladja magát. csak az árak különböznek.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.11.22. 18:55:31

Most olvastam egy cikket erről a legális prostitúcióról, mert az járt a fejemben már régóta, hogy tiszta hülyeség úgy tiltani, hogy közben kimennek az út szélére, meg az utcán szólítgatják le az embereket. hogy pont ettől lesznek méginkább lenézettek a társadalom szemében. Akkor legyen kupi, oda csak az megy be, aki akar, stb, stb.
Szóval Betlen Annának olvastam most egy írását:

hc.netstudio.hu/hc/jogok/prostitucio/betlen.anna.a.kepmutatas.torvenyi.utja.htm

Kicsit ez elgondolkodtat, mert kimondja, hogy miért érzem erőszaknak akkor is, ha váltig mondja egy lány, hogy önként teszi. Lehet úgy prostituálni valakit, hogy észre sem veszi, hogy folyamatos erőszaknak van kitéve? lehet, hogy igen. B.A. azt írja, tulajdonképpen kifizetett nemi erőszakról van szó, és ez bűncselekmény, amitől akkor is meg kell védenie a törvénynek egy nőt, ha ő nem akarja, hogy megvédjék.

És igen, Nyica, van olyan munka a dugáson kívül is, ahol prostituálják az embert, csak itt van egy olyan fontos pont, ami minden más kizsákmányolásból hiányzik. A tested és a lelked összefonódik, tehát, ha a szexust, az intimitást kell áruba bocsátania a nőnek, az több, mint a munkaerő nem megfizetése.
És lehet, hogy pár órája még elnézőbb lettem volna ebben a kérdésben.

hohohó 2008.11.22. 20:33:47

amíg van lószar,addig lesz veréb is.

teknős 2008.11.23. 11:32:22

Ezeket a szalonokat csak úgy érdemes üzemeltetni, ha nyereséget termel, így ezek a "bejelentett állások" nem működnek a nyugdíjig, ami ugye egyre magasabb életkorban érhető el. Gyanítom egy CV-ben nem mutat valami jól ez a legális munka. Ezek a nők előbb vagy utóbb, de mindenképpen a szemétdombon kötnek ki. Leszámítva a Pretty women eseteket, de valljuk be ez azért álom kategória. Én ismerek egy nőt, aki értelmes és tisztességes családanya és csak azt a tényt, hogy prosti volt az anyja, nagyon nehezen képes feldolgozni.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.11.24. 06:33:16

Semmiképp nem jó. Kiégnek ezek a nők, ezért aztán Pretty women sem lehet a valóságban, mert a lelkiviláguk is sérül erősen. És valóban: mi van, mikor a testük már elöregszik? Elmennek nyugdíjba :-)


süti beállítások módosítása